Ξεκίνησα το White Rabbit Skincare τον Απρίλιο του 2014 μετά από διάγνωση της ψωρίασης της κατάστασης του δέρματος.

Είχα ερευνήσει τις παραδοσιακές θεραπείες για τέτοιες παθήσεις του δέρματος και φοβήθηκα να ανακαλύψω ότι όχι μόνο το δέρμα σας απορροφά έως και το 60% όσων το βάζετε στο αίμα σας – και έτσι η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί μακροπρόθεσμα – αλλά και η πλειονότητα των προϊόντων στην αγορά ήταν γεμάτη ερεθιστικά και συνθετικά συστατικά.

Έτσι, ξεκίνησα να δημιουργώ μια σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που όχι μόνο θα μπορούσα να εμπιστευτώ, αλλά και άλλοι θα μπορούσαν επίσης να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε σίγουροι για το δέρμα σας ξανά.

Τα προϊόντα μας εξακολουθούν να είναι προσεκτικά κατασκευασμένα με το χέρι από την εξειδικευμένη ομάδα μας για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και δεν συμπεριλαμβάνουμε ποτέ συστατικά ζωικής προέλευσης (όπως κερί μέλισσας), Parabens, SLS, Silicones, Mineral oil ή παράγωγα πετροχημικών, τεχνητά αρώματα, τεχνητά χρώματα , ή οτιδήποτε άλλο συγκεχυμένο και συνθετικό.Τα καλλυντικά μας είναι πιστοποιημένα από τους οργανισμόυς CRUELTY FREE INTERNATIONAL-leaping bunny και PETA.

Πιστεύουμε στην αξιοποίηση της θεραπευτικής πλευράς των αιθέριων ελαίων, των βασικών ελαίων, των βούτυρων και των κεριών σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας, βοηθώντας στη θρέψη και την περιποίηση του δέρματος σας – αυτό ονομάζουμε φυτική δύναμη!

Melanie x-Founder of White Rabbit Skincare

CRUELTY FREE | VEGAN | RECYCLABLE PACKAGING | PLANT BASED | PLASTIC MINIMAL | PRODUCED BY HAND IN SCOTLAND-U.K | PLANET FRIENDLY