Καθημερινά ασχολούμαστε με τη χημεία σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Σε όσα τρώμε, πίνουμε ακόμη και σε όσα φοράμε.
Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό προκαλεί διάφορες ασθένειες και αλλεργίες, αλλά ευτυχώς, μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιστρέψουν στη φύση, με προϊόντα υγιή και ασφαλή.
Η αποστολή τους στην NACOMI είναι να παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας σε προσιτές τιμές. Δημιουργούν προϊόντα για άτομα με αλλεργίες και για όσους εκτιμούν μόνο έναν υγιεινό τρόπο ζωής και που θέλουν να χρησιμοποιήσουν φυσικά προϊόντα. Εισάγουν πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο και παράγουν τα καλλυντικά στην Πολωνία.
Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η απλότητα των καλλυντικών συνθέσεων χρησιμοποιώντας τα μη επεξεργασμένα έλαια και τη βιταμίνη Ε ως φυσικό συντηρητικό. Δεν χρησιμοποιούν Parabens και συντηρητικά, SLS / SELS, παράγωγα πετρελαίου ή ορυκτά έλαια. Πιστεύουν ότι όλοι αξίζουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ασφαλή καλλυντικά και αυτά είναι ακριβώς τα φυσικά καλλυντικά που κατασκευάζει η NACOMI.

Τα προϊόντα Nacomi:

  • 100% φυσικά Χειροποίητα μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη της πώλησης.
  • Πιστοποιημένα με  ISO 22716 / ECO Cert Vegan.
  • Η Nacomi δεν χρησιμοποιεί Microbeads.
  • Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.