Η εταιρεία CRUELTY FREE COSMETICS.GR δημιουργήθηκε με κίνητρο την αγάπη και την ευαισθησία μας για τα ζώα. Ιδιατέρως για τα κουνελάκια ως κατοικίδια και όχι σαν υποκείμενα σε πειράματα για δημιουργία καλλυντικών και άλλων σκευασμάτων. Η ιδιαίτερη αυτή αδυναμία μας για τα κουνελάκια, αποτέλεσε και την έμπνευση για το λογότυπό μας.

Βάσει αυτής της φιλοσοφίας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων μας στο χώρο της ομορφιάς, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα e-shop για όλους εσάς που επιθυμείτε να περιποιήστε τον εαυτό σας, καθημερινά, με προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προτείνει προϊόντα καλλυντικής περιποίησης προσώπου, σώματος,μακιγιάζ κ.α., σε συνεργασία με brands που σέβονται και εφαρμόζουν την “Cruelty Free” αρχή σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων τους.
Στη μεγάλη πλειοψηφία τους, τα προϊόντα που σας προτείνουμε έχουν ως βάση στη σύνθεσή τους φυτικά συστατικά, αιθέρια έλαια κ.α., ώστε να είναι κατάλληλα για χορτοφάγους (Vegetarian) & αυστηρά Vegan, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμες ή επαναχρησημοπιούμενες συσκευασίες. Δεν περίεχουν βλαβερά στοίχεια όπως σιλικόνες,parabens,πετροχημικά,χρωστικές ουσίες,SLS/SLES,ορυκτέλαια κ.α.

Επιπρόσθετα, η πλειοψηφία των brands που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχουν πιστοποιηθεί από Διεθνείς Οργανισμούς Προστασίας των Ζώων καθώς και Οργανισμών Vegan.

Με προσεκτική επιλογή, σας προτείνουμε προϊόντα που εμπιστευόματε και έχουμε δοκιμάσει προσωπικά, ώστε να μπορείτε και εσείς να είστε βέβαιοι πως, κάθε φορά, κάνετε την καλύτερη και ασφαλέστερη αγορά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με εκτίμηση & σεβασμό στον άνθρωπο,τα ζώα & το περιβάλλον.