Η Profusion Cosmetics ιδρύθηκε στην ηλιόλουστη Νότια Καλιφόρνια πριν από περίπου 20 χρόνια με επιλεγμένα προϊόντα μακιγιάζ και συνεχώς αυξανόμενες φιλοδοξίες. Έκτοτε, η αποστολή τους ήταν να παρέχουν καλλυντικά υψηλής αξίας σε τιμές χωρίς αποκλεισμούς ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα ή το επίπεδο δεξιοτήτων. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα με διανομή σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Η Profusion Cosmetics επιδιώκει  χρωματικές τάσεις, προσβάσιμο στυλ και παλέτες επαγγελματικής ποιότητας σχεδιασμένες να καλλιεργούν τη δημιουργικότητα μεταξύ της επόμενης γενιάς λάτρεις του μακιγιάζ. Με μια ατμόσφαιρα θετικότητας, ζωντάνιας και ανεπιτήδευτης συμπεριφοράς είναι το κλειδί για την καινοτομία και την ανάπτυξη. Ενθαρρύνουν τους χρήστες  να διασκεδάσουν με το χρώμα και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους στο στυλ. Η προσέγγιση της Profusion Cosmetics  στην ομορφιά είναι απεριόριστη και πιστεύουν ότι δίνουν σε όλους την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαγεία με το μακιγιάζ.

Η Profusion Cosmetics είναι παθιασμένη με την πρόοδο στον κλάδο της ομορφιάς και είναι πιστοποιημένη εταιρεία Cruelty Free & Vegan.